Shirgahi.ir: بار دیگر، برای شهری كه دوستش دارم...
این متن یکی از خبرهای ایرناست در مورد شهر ما، شهر پل ها: شیرگاه. بخوانید و اظهار تاسف کنید!
مسوول كتابخانه عمومی شهر شیرگاه گفت : كمتر از ۱۰درصد مردم این شهر در طول سال به كتابخانه مراجعه و از كتابها استفاده میكنند.
"صدیقه صداقت" روز دوشنبه به ایرنا اظهار داشت : عدم تامین كتب مورد نیاز دانش پژوهان ، نبود فضای مناسب با فصل سرما و گرما و عدم تبلیغات در رسانههای گروهی از عوامل عدم استفاده مردم از كتابخانه است.
وی افزود : هم اكنون در كتابخانه شیرگاه شش هزار و ۶۶۳عنوان كتاب وجود دارد.
وی ادامه داد : بطور میانگین در طول ماه دوهزارو ۵۰۰نفر به كتابخانه عمومی شیرگاه مراجعه میكنند كه این افراد در طول یك ماه چهار هزار عنوان كتاب را به امانت میبرند.
"صداقت" بااشاره به اداره كتابخانهها به صورت هیات امنایی گفت :
مهمترین
منبع مالی اداره كتابخانهها از محل نیم درصد درآمد شهرداریهاست كه این
مبلغ برای اجرای برنامههای كتابخانه و هزینههای آن كافی نیست.
این مطلب رو ساعت ٤:٤۳ ب.ظ روز سهشنبه ۱۱ مهر ۱۳۸٥ تو وبلاگ قبلیم نوشته بودم.
Shirgahi.ir:
من، متولد شیرگاه، بزرگ شده شیرگاه... هستم. شهر من، شیرگاه، بهشتی است زیبا و رویایی. جنگل و رود و دشت و كوه. آبشار و صخره و تپه. مار و روباه و این همه پرنده. بارون و برف و آفتاب. برنج و پرتقال و گوجه سبز! شیرگاه نه فقط یكی از شهرهای شهرستان سوادكوه مازندران است؛ بلكه كمی هم ناشناخته ترین آنهاست. به شهر من، شیرگاه من، خوش آمدید.
---
سالهای پایانی دولت نهم بود که خبر رسید آرزوی چندساله مستقل شدن شیرگاه و تأسیس فرمانداری و تبدیل شدن به شهرستان در دولت دکتر محمود احمدی نژاد به سرانجام رسید و شهرستان سوادکوه شمالی با محوریت شیرگاه متولد شد.